Інвестори чомусь йдуть у Новомиргород!

Перегляди: 1821

Не перестаю дивуватись і радіти повідомленням із мого рідного Новомиргорода. Ну, те що міський парк завдяки інвестиціям підприємства «Велта» перетворено на шикарне, чисте, по-європейськи облаштоване місце відпочинку, то це вже ніби відомо. Але – то вулицю у них відремонтували, то колись славний, а потім геть занедбаний і мало не зруйнований універмаг «Космос» відродили.

На День незалежності ось відкрили меморіал захисникам незалежності та суверенітету України – учасникам АТО/ООС – військовим Збройних сил України, добровольцям та волонтерам. Це зроблено завдяки громадській ініціативі, спільними зусиллями місцевих аграріїв, бізнесу, активістів, волонтерів і міської влади.

Днями започаткували прямо на центральній площі міста кінотеатр під відкритим небом. «Це повинно стати доброю традицією – кожного вівторка та п'ятниці о 20.00 год. Приходьте, буде цікаво» – написав у ФБ голова міста Ігор Забажан.

А ось нове повідомлення: «Будівля за адресою вул.А.Гурічева, 37/6, яка була більше 20 років у занедбаному стані і не працювала за призначенням з моменту введення в експлуатацію, вже у цьому році матиме сучасний вигляд та стане окрасою міської інфраструктури. Відповідні ремонтні роботи уже розпочато. На сьогодні міською радою знайдено потенційного інвестора щодо відкриття там мережевого торгового підприємства, а це не тільки додаткові надходження до бюджету, а й робота для жителів міста.

Всього за каденцію міської ради було залучено четверо інвесторів, які надали згоду працювати у нашому місті у галузі побуту та торгівлі: побудовано сімейну кав’ярню "Pati Pizza", відновлено торгівельний комплекс "Космос", відкрито мережевий магазин "Файно Маркет". Також найближчим часом розпочнуться роботи щодо будівництва нового магазину торгової марки "Ятрань"».

На жаль, зауважив голова міста, – у нас ще безліч безгосподарських будівель, тому у перспективі є над чим працювати.

Вл. інф.

Надрукувати