Країна вибрала ELVORTI

Перегляди: 579

Компанія ELVORTI вперше отримала національну премією ВИБІР КРАЇНИ-2021. Засновник премії – Київська Торгово-промислова палата. Відповідне звання щорічно, з 2014 року, вручається українським підприємствам, що роблять важливий внесок у розвиток економіки країни та демонструють фінансову стійкість, займаючи першість на ринку.

Національна премія ВИБІР КРАЇНИ-2021 – мотивує на плідну працю для того, щоб вагомо підтвердити статус лідера українського ринку з виробництва сільськогосподарської техніки. В компанії чітко дотримуються обраного вектора розвитку, орієнтуються на інновації, постійно вдосконалюють підприємство та виробництво, підвищують рівень компетентності співробітників, контролюють якість продукції та підвищують довіру клієнтів і партнерів.

Національна премія ВИБІР КРАЇНИ-2021 – вивчає та аналізує 49 відкритих джерел інформації про українські компанії, проводить ранжування всіх суб’єктів господарювання на території України та працює з інформаційним порталом YouControl. Нагорода вручається тільки одній компанії в кожному виді діяльності і підтверджує її високі досягнення за минулий рік. Основою для рейтингування є фінансові показники діяльності підприємств, що діють на території України, співставленні із реальною ринковою позицією компанії за звітний період. Оцінка враховує показники прибутковості, зростання прибутку, фінансову стійкість і місце компанії на ринку. Аналітиками національної премії ВИБІР КРАЇНИ, на основі вивчення міжнародного досвіду рейтингування бізнес-компаній та організацій розробили власну систему ранжування URSA 50 (Ukrainian Rating System of Awards), з долученням технології розробленої компанією YouControl, яка обраховує фінансовий показник (індекс) FinScore та MarketScore по підприємствах у кожній категорії діяльності.

Унікальність премії в тому, що організатори не обмежуються простим визначенням лідерів ринку. Переможець разом зі званням отримує від партнерів премії комплекс маркетингових заходів для просування компанії.

Надрукувати