«Лісова коза» уже стала на трамплін!

Перегляди: 931

У багатьох ЗМІ публікувалася інформація про те, що потужні фірми Rozetka та Visa запустили проєкт "Бізнес-трамплін". Він створювався, щоб підтримати малий український бізнес, розповісти Україні про перспективні підприємства, виробників товарів та сервіси, а ще допомогти їм швидше зростати.

П’ятеро переможців, яких у фіналі обере журі, отримають кошти на розвиток бізнесу: 1 місце — 500 000 грн., 2 місце — 350 000 грн., 3, 4 та 5 місця — по 200 000 грн. Інші 5 фіналістів зможуть пройти навчання в Unit School of Business та прокачати свою справу.

Перший етап проєкту тривав з 6 по 15 серпня. Податися на участь міг кожен охочий. Усього за тиждень організатори проєкту отримали 1218 заявок.

Серед них команда проєкту відібрала 30 брендів, що проходять у другий тур. У фіналі опинилися учасники, що змогли змістовно розповісти про себе, свій продукт, перспективи розвитку бізнесу та цільове використання грошей, які вони можуть отримати. Серед цих 30-ти – наша «Лісова коза»! Ось як вона представили себе:

«Три роки тому в невеликому селі Підлісне Кіровоградської області відбулися великі зміни. Закинута будівля колгоспу перетворилася на затишну ферму "Лісова коза", у якій оселилися 600 породистих кіз із Франції. Зараз тут виготовляють крафтові сири, що знаходять поціновувачів по всій Україні. Сюди можна приїхати, щоб познайомитися з козами і продегустувати один з 10 видів сиру.

На що планують витратити кошти: придбати обладнання, що допоможе автоматизувати процес розливу молока в тару, оскільки зараз це роблять вручну. А також відкрити на території ферми освітній проєкт, де діти зможуть познайомитись із культурою споживання козячого молока».

Розпочався другий етап проєкту, цього разу дуже короткий: всеукраїнське голосування, що допоможе визначити 10 фіналістів. Воно триватиме до 23:59 27 серпня включно.

Ті 10 учасників, що отримають найбільше голосів, потраплять до спеціального відеопроєкту на офіційних сторінках Rozetka та Visa у соціальних мережах, стануть героями спеціального випуску Fedoriv Vlog, присвяченого проєкту та проведуть краш-тест свого бізнесу перед професійним журі.

А перші п’ятеро переможців отримають фінансову підтримку бізнесу.

Проголосувати можна на сайті «Української правди».

Надрукувати