Медицина у Кропивницькому підніметься на вищий рівень?

Перегляди: 808

З початком весни розпочинається новий сезон будівництва. У нашому місті для цього немає надлишку ресурсів чи можливостей. Куди ж спрямують ті, що є?

Одним з найнеобхідніших для міста залишається проєкт реконструкції операційного блоку на базі лікарні швидкої медичної допомоги. Міський голова доручив залучити до створення новітнього оперблоку у Кропивницькому найкращих експертів, щоб він відповідав найсучаснішим стандартам медицини. Ще один важливий медичний проєкт, на реалізацію якого чекають містяни – капітальний ремонт дитячої поліклініки.

– Це будівельний об'єкт другого півріччя 2021-го та наступного року. Мами з дітками дуже чекають його реконструкції, – переконаний Андрій Райкович. – Також починайте проєктування ще одного терапевтичного відділення Центральної міської лікарні на Фортечних валах, яке спеціалізуватиметься на серцево-судинних захворюваннях. Адже коронавірус дає ускладнення не лише на легені, а й на серце. Тому таке відділення місту дуже потрібне, нам слід рятувати людей!

Стратегічним питанням залишається також облаштування дороги до міської лікарні на Салганних пісках та організація руху громадського транспорту у цьому мікрорайоні Кропивницького.

Отож, на першому плані – об’єкти медичної інфраструктури. Медицина у Кропивницькому поступово підніматиметься на вищий рівень?

Вл. інф.

Надрукувати