«Ятрань» не втекла і працює

Перегляди: 1127

Десь тиждень тому містом і у соцмережах ширилися чутки, що м’ясокомбінат «Ятрань» припинив роботу, а обдаднання вивезено за кордон. Головний акціонер Андрій Райкович, мовляв, постарався. Не вірилось, але неприємно кольнуло в серце, коли побачила зачинений фірмовий магазин, поряд зі своїм будинком. Виявилось, він просто змінив графік роботи, як і інші торгові заклади міста за умов військового стану і комендантської години.

Тож, чутки виявились фейком. Ось що повідомила виконавчий директор ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» Наталя Артеменко: «Складно навіть уявити, хто і для чого породжує такі чутки. Підприємство працює за своєю юридичною адресою.

Звісно, настільки, наскільки це можливо, із врахуванням значного зменшення чисельності (багато працівників у ЗСУ та територіальній обороні), обмеження роботи комендантською годиною та з урахування втрачених зв'язків з постачальниками у регіонах, де йдуть бойові дії.

Але, мабуть, головним свідченням нашої роботи є працюючі магазини, куди ми підвозимо щодня продукцію як власного виробництва, так і товари першої необхідності. Доставка продукції здійснюється в райони Кіровоградщини та сусідні області, де можна проїхати. Розуміємо важливість стабільності у воєнний час, один з головних чинників якої – наявність продовольства.

Бажаю усім мирного неба!»

Надрукувати