"Сириця! Де дорога?" – на відремонтованій за понад три мільйони дорозі вже з'являються вибоїни

На дорожньому полотні по вулиці Незалежніості у Новгородці з'явилися написи "Сириця! Де дорога?", а ями обведено жовтою фарбою для кращої видимості й попередження водіїв про небезпеку.

Саме цю дорогу відділ ЖКГ селищної ради відремонтував кілька місяців тому, виділивши на її ремонт більше трьох мільйонів гривень. Примітно, що ремонтувати дорогу вирішили попри заклики жителів громади спрямовувати вільні кошти на допомогу українським військовим. Однак, дорожнє полотно на цій вулиці справді перебувало у жахливому стані і потребувало негайного ремонту.

Тому ремонт частини цієї вулиці було виконано. Але минуло всього кілька місяців і на щойно полатаній дорозі вже є вибоїни.

Зауважимо, що протягом усієї каденції селищного голови, Олександр Сириця жодного разу не прозвітував перед громадою на відкритій зустрічі зі своїми виборцями. Хоча саме такий формат звітування передбачений законом.

Селищний голова просто публікував звіт на сайті громади, але не зустрічався з людьми, вочевидь, побоюючись гострих питань і чесних відповідей. Сьогодні одне з цих питань з'явилося прямо на дорозі.

Олександре Сириця, пане голово! Якщо ви не хочете почути питання від людей на відкритій зустрічі, то вам доведеться бачити ці питання скрізь, навіть на дорогах нашої громади!

Нічого особистого. Просто так працює демократія.

Павло Дейнеко


Надрукувати   E-mail