Світ повинен відчувати війну, як її відчувають українці!

З вівторка ГЗК «Велти» не працює – немає електроенергії. На світових ринках – рецесія та велике падіння споживання і цін на сировину.

Але… Ми обов’язково переможемо! Запустимо на повну потужність існуюче підприемство та збудуємо нові!

У кожного з нас, українців, зараз свій фронт. Найважчий та страшний, безумовно, у наших ЗСУ, у командуючих та простих парубків на нулі, які нищать орків. Свій важкий фронт у керівництва країни, Верховного, дипломатів та перемовників, волонтерів, в тому числі в нас – в українського бізнесу, керівники якого з останніх сил підтримують роботу підприємств, платять заробітну плату та податки. Ми всі на своєму місці і пов’язані, як ніколи. Ми всі кожного дня наближаємо хоча б на трохи нашу спільну та остаточну ПЕРЕМОГУ.

Звітую. Заробітна плата виплачена по всій групі та в повному обсязі. Податки загальним об’ємом у 26 млн грн в цьому місяці також виплачені. Все, як я й декларував раніше. Все, що маємо – робимо для Перемоги України.

Але сьогодні хочу зробити акцент на інших наших діях. А точніше те, що вже зробила мій зам Олена Лесняк у Сінгапурі на світовому конгресі титанової індустрії TZMI.

Кожна наша презентація за кордоном починається зі слайдів про війну, наші людські та інфраструктурні втрати. Наразі війна – невід’ємна частина України, на жаль, але наша війна й невід’ємний фактор, що впливає на світовий бізнес та економіку!

Спочатку всю шокуючу інформацію та фото організатори попросили прибрати, більш того – замінити «війну» на «конфлікт». Але Олена непохитно захищала нашу позицію і знаєте що? Повний зал слухав у абсолютній тиші, після презентації багато представників компаній-гігантів підійшли, щоб подякувати за те, що зі сцени лунає правда, бо всі в залі хотіли почути про реальну ситуацію в нашій країні. І навіть організатори після виступу зрозуміли, що нікому не потрібно пом’якшувати картинку, весь світовий бізнес хоче отримувати інформацію з перших вуст та приймати власні рішення на основі саме цієї інформації.

Тож несемо правду й говоримо про те, що українській бізнес працює, залишається надійним партнером і навіть розвиває нові проєкти!

Андрій Бродський


Надрукувати   E-mail