«Гідросила» утверджується в Європі

Не секрет, що пул великих підприємств нашого міста після розпаду Союзу довгий час не міг оговтатись у новій ринковій системі, а трохи ставши на ноги, довгий час орієнтувався насамперед на ринки Росії і Білорусі. Та їхньому керівництву, на щастя, вистачило здорового глузду почати поступово переорієнтовуватись і на інші світові ринки, зокрема європейський. Нині це вкрай важливо, адже зрозуміло, що співпраця з нашими північними сусідами, які стали агресорами, зведеться до нуля.

Нині «Hydrosila EU» поставляє гідравлику, вироблену в Україні, в більшість країн Європейського Союзу і Великобританію. Вона найбільший виробник гідравліки у Східній Європі та експортує свою продукцію у 48 країн світу. Її продукція застосовується для виробництва техніки цивільного призначення – сільськогосподарських та будівельних машин.

За перше півріччя 2022 года «Hydrosila EU» (Вроцлав, Польша) збільшила продажі більше ніж на 12% порівняно з аналогічним періодом минулого року. «Hydrosila EU» у Вроцлаві відкрили п’ять років тому і це дозволило відчутно наблизитись до європейського споживача, швидше реагувати на його вимоги і потреби.

Частиною групи компаній Hydrosila є ливарне підприємство ПрАТ «Металіст», яке виробляє чавунні виливки високої якості, у тому числі деталі для гідравлічних моторів і насосів. Підприємство працює на ринку з 2013 року та входить до каталогу, в якому представлені найкращі ливарні заводи в Україні. Інженерна група підприємства здійснює повний цикл підготовки виробництва від розробки креслення виливка та оснащення до контролю якості готового продукту. Днями «Металіст» відзначив рік співробітництва з компанією Bondioli & Pavesi.

За словами В’ячеслава Ківерника, очільника підприємства, філософія їхнього виробництва ґрунтується на принципах Кайдзен – щоденного безперервного покращення всіх процесів виробництва. Це і є запорукою продуктивної співпраці з всесвітньо відомими підприємствами, як «Бондіолі і Павезі Україна».

ТОВ «Бондіолі і Павезі Україна» – дочірня компанією всесвітньо відомого італійського виробника гідравлічного та іншого силового обладнання Bondioli & Pavesi, що об’єднує одинадцять компаній в Італії та світі, кожна з яких займає стратегічні позиції у виробництві механічних, гідравлічних та електронних вузлів.

Вл. інф.


Надрукувати   E-mail