Міські голови стривожені підняттям цін на продукти

Перші кілька днів загального карнатину вже показали невтішну тенденцію: суттєво зросли ціни на продукти, особливо, на овочі. Помітне підняття цін і в аптеках. Менеджери супермаркетів пояснюють це зрбільшенням вартості оптових закупівель. Мовляв, ціни підштовхнули вгору оптовики.

Міські голови Новомиргорода – Ігор Забажан, Олександрії – Степан Цапюк, Кропивнцького – Андрій Райкович висловили публічне занепокоєння з цього приводу.

Ігор Забажан написав у своїй ФБ-сторінці: «Я доручив працівникам Новомиргородської міської ради в екстреному порядку відправити звернення до Новомиргородської райдержадміністрації, Кіровоградської обласної державної адміністрації, в офіс Президента України з пропозицією вирішити це питання на рівні держави. Також я підготував звернення до мера Кропивницького, як до голови Кіровоградського регіонального відділення асоціації міст України, щоб він також підключився до вирішення цього питання. Підготовлено аналогічне звернення до Кіровоградського обласного представництва антимонопольного комітету України».

Степан Цапюк теж повідомив, що направив у офіс Президента термінову телеграму. Андрій Райкович, як голова регіонального відділення асоціації міст підніме це питання на онлайн-нараді з главою держави.


Надрукувати   E-mail