Нова ера «Велти»: титанова галузь України стане однією із провідних у світі

«Велта» закінчила для себе еру НАДПУ та розпочала дуже перспективну і цікаву історію – еру АТПУ! Про що це я?

Компанія «Велта» днями вийшла із засновників Національної Асоціації добувної промисловості України. Ми та НАДПУ продовжимо рух різними шляхами. Я вдячний за роботу всій команді асоціації. Всі ті завдання, які «Велта» ставила при створенні НАДПУ – виконані!

Законодавство у сфері надрокористування змінено корінним чином. І це відбулось завдяки нашим ідеям та плідній праці керівництва НАДПУ та, безумовно, співпраці з усіма гілками влади, окремими депутатами і комітетами Верховної ради України!

Хочу вам повідомити, що «Велта» заснувала нову організацію – Асоціацію титанової промисловості України. Новий виклик для нас та всіх стейкхолдерів, що наразі приєднуються до асоціації – створення повного циклу переробки титанової сировини в Україні задля захисту національних інтересів країни та підвищення рівня обороноздатності. Саме про це нещодавно говорив Президент з трибуни Верховної Ради, саме про це йде мова у рішенні РНБО. Також цього потребують стратегічні партнери України. Вважаю, що ми — українці, маємо все, щоб виробляти власний титан для власної зброї. Ми маємо сировину, ми маємо дуже високий рівень технологій, ми маємо людей та ресурси. Цим і планую зайнятися особисто прямо зараз. Та не тільки у рамках «Велти», а вже у рамках всієї України на посаді президента Асоціації титанової промисловості України!

З огляду на те, що нам вдалося зробити у рамках Національної Асоціації добувної промисловості, впевнений, що Асоціація титанової промисловості України здатна відродити титанову галузь нашої країни та зробити її однією з провідних у світі! Бо досвід ми вже маємо.

Андрій Бродський


Надрукувати   E-mail