Екостайл претендує на золоту картку «Golden Ass»

Не так давно опублікквав інформацію про останні афери нашого міського оператора з вивозу та утилізації побутового сміття (ЕКОСТАЙЛ) і нарахування мені неіснуючого боргу (415,71 грн). Після цього під цією публікацією у ФБ з’явився їхній коментар, яким повідомлялось, що помилку виправлено, борги скориговано (тобто, їх анулювали), помилку у моєму прізвищі виправили – одним словом, сиди, радій і не гавкай.

Я би, можливо, цілком і заспокоївся. Якби буквально в день списання неіснуючих боргів мені не почали телефонувати… колектори з вимогою негайної сплати борг!

Що цікаво – представилися юридичною службою цього самого ЕКОСТАЙЛу. Перевірив номер в додатках, і з’ясував, що ніякий це не ЕКОСТАЙЛ, а київська колекторська компанія «Дельта М 360» зі статутним капіталом 1000 грн. А найцікавіше – як ті, кому вони телефонували, підписали їх номер: «Спам. Мошенники», «Найду Горло Переріжу», «Мошенники Коллекторы», «Погрози. Шахрайство», «Шахраї», «Кончені» – і це найтолерантніші вирази. А переміг в конкурсі назв ось цей: «Киевский элитный закрытый Гей Клуб «Golden Ass» (хто не знає перекладу, подивіться, отримаєте задоволення).

На мою думку, автор ідеї передавати колекторам такі нікчемні суми боргу (а у випадку зі мною неіснуючого боргу, як вони самі і підтвердили) цілком заслуговує на золоту картку «Киевского элитного закрытого Гей Клуба «Golden Ass».

Залишається встановити ім’я цього героя, і в присутності журналістів урочисто прийняти його в члени клуба та вручити членський квиток і золоту картку.

І вишенька на торт. У січні ЕКОСТАЙЛ підвищив у платіжках тарифи, починаючи з жовтня і додав до них досить скромну абонплату (2,66 грн). Тепер треба доплатити. А що, так можна було?!

Колектори ж продовжують вимагати з мене оплату боргу, якого в природі не існує. Новий філіал комунального закладу «Обласна психіатрична лікарня» набирає обертів…

Віктор Делюрман


Надрукувати   E-mail