Оподаткування волонтерів – диверсійна робота ворога

Щодо опадаткування державою 20% зборів для допомоги ЗСУ й т.д.
Владо, будьте вдячними цьому народу, який завдяки самоорганізації і тому, що не покладався всі ці роки на вас, боровся, бореться і буде боротися далі. Майже кожен у цій країні під час війни збирав на щось: куму, який служить, свату, брату, чоловікові, сину, другу.

Багатьох Героїв, кому збирали, вже і в живих немає, а ви хочете обкласти податками вдову чи матір Героя за те що вони їх забезпечували необхідним?! Та постанова 112 з переліком того «що волонтерам можна передавати без опадаткування» не має право на існування ВЗАГАЛІ!!!

На 10-му році війни ви досі не внесли туди навіть квадрокоптери! А як бути волонтерам, що опікуються літніми людьми, людьми з інвалідністю, тваринами?.. Теж додавати всі їхні потреби у постанову 112?

Цей закон загальмує весь процес допомоги армії, і це в той момент, коли мова взагалі йде про існування нашої держави, спочатку треба забезпечити ЗАХИСНИКІВ всім необхідним і перемогти, а потім створюйте закони і виконуйте їх у першу чергу самі!!!!

ВОЛОНТЕРИ – це люди які всіма правдами і неправдами закривають потреби військових абсолютно у всьому, від шкарпеток до зброї, невже зараз на часі гойдати цей рух?!

Гадаю, що навіть така думка – це диверсійна робота ворога.

Тетяна Сила


Надрукувати   E-mail