Щит і меч нашої армії будуть титанові. І нова «Мрія» також!

У цьому впевнений Андрій Бродський, засновник і керівник фірми «Велта», яка свого часу розпочала видобувати ільменітовий пісок у Новомиргородському районі, організувала наукову лабораторію, де було винайдено нову, не енергоємку технологію виробництва титану і тепер втілює її у життя.

У ФБ він написав: «Це поки мрія, але я завжди реалізовував те, про що мріяв. Отож, я мрію після нашої Перемоги, взяти участь у відтворенні нової української «Мрії»! Легендарного літака, знищеного рашистскими загарбниками! Ось уже кілька років, а в останні тижні особливо, я мрію побудувати в новій, звільненій, післявоєнній Україні найкращий і найсучасніший завод з виробництва металевого титану!

Котрий день бачу в моїй рідній країні знищення міст і сіл, мостів і доріг, десятків підприємств, таких як завод "Атонов", і найголовніше – тисячі убитих і поранених українців. І я абсолютно по-новому переосмислюю фразу – НИКОЛИ ЗНОВУ!!!

Отож, я дуже сильно хочу внести свій титановий вклад не лише у відтворення нашої «Мрії», але і у створення щонайпотужнішого бойового авіаційного флоту України. Хочу і можу брати участь у створенні ракетного щита і меча нашої країни, щоб більше ніколи, у жодної з країн ми нічого не просили! І щоб будь-який наш сусід знав, що Україна має власний щит і меч! Ну, і звісно, свій цивільний авіаційний і космічний флот!

Слава Україні!»


Надрукувати   E-mail