Розвели, як лохів?..

Відкриття Макдональдса у центральному сквері Кропивницького багато хто очікував як серйозну зміну на краще в облаштованості цього куточка. На це розраховувала і міська влада, адже сквер був занедбаний і потребував значних коштів для свого благоустрою. Зробити це коштом інвестора – те, що треба. Та чи справдились ці очікування? Судячи із відгуків мешканців міста – ні.

«Макдональдс, коли ломився в Центральний сквер, наобіцяв місту багато красівого, і навіть намалював цю красу на своєму проєкті, ці картинки ввійдуть в історію Кропивницького під назвою "ожиданіє".

Зокрема, на картинках у сквері всюди ми бачимо голубі ялинки, великі й пухнасті. Реальність, як виявилося, інша.

Я знайшла три чи чотири маленькі голубі ялинки, посаджені з боку міськради. Вони вже коричневі й напівмертві, через поганий догляд, відсутність поливу і підживлення. (Пригадайте, Макдональдс казав, що посадить дерева, але він ніде не казав, що їх виростить! Які досвідчені підприємці, ось як треба робити бізнес!...)

Також не знайшла висаджених дерев "від трьох метрів і вище", бо клен кулевидний – це від двох метрів і нижче».

Надія Паливода

«Нас розвели, як лохів? Казали, що буде не страшно в отому жахливому сквері, бо тепер буде освітлення!!! Питання: а шо то за штурпаки стоять зі скляними кулями зверху? Кажуть, що то ліхтарі. Але я читала, що ліхтарі, то такі штуки, які світяться у темну пору. А ці стоять собі для краси. Це ліхтарі чи муляжі?»

Наталя Борисова


Надрукувати   E-mail